Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. YACHT TNG S.R.L., cu sediul in Galati, B-dul. George Cosbuc nr. 257 A, Judeţul Galaţi, înregistrată la Registrul Comertului cu numărul J17/136/2009,, cod fiscal: RO 25051816, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin completarea formularului necesar crearii de cont pe site-ul www.piesebarca.ro, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. YACHT TNG S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. YACHT TNG S.R.L. sunt:

  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. YACHT TNG S.R.L. fata de persoana dumneavoastra;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. YACHT TNG S.R.L. fata de persoana dumneavoastra;
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.

S.C. YACHT TNG S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. YACHT TNG S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. YACHT TNG S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. YACHT TNG S.R.L. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de laS.C. YACHT TNG S.R.L. nu va bifa casuta ,, Aboneaza-te la newsletter ". S.C. YACHT TNG S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul S.C. YACHT TNG S.R.L. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizator

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a folosi listele de dorințe.

Autentificare